hypoklorhydri eller aklorhydri / kolesterol

Klinisk evaluering af Alkaline ioniseret vand:
Dansk bearbejdelse  © Poul E. Nielsen, Sc.D.

Omhandlende: hypoklorhydri eller aklorhydri / kolesterol

Evalueringen blev udført af:

Prof. Kuninaka Hironage
Head of Kuninaka Hospital
Japan.

”For højt fedtindhold i maden, fører til lagring af kolesterol i blodårerne, og som følge heraf hæmmer blodgennemstrømningen, og forårsager flest sygdomme, såsom for højt blodtryk.

I overensstemmelse med Professor Gato’s teori af vitamin K, (fordi vitamin K forøger kalcium i blodet), eller indtagelse af mere
antioxidant vand, forøges kalcium markant og er effektivt mod forhøjet blodtryk.

Jeg har observeret, at blodtrykket langsomt falder, ved indtagelsen af alkaline antioxidant vand, efter en periode på 2 – 3 måneder, på grund af vandets opløselige evne, hvilket opløser kolesterolet i blodårerne.”

Kvittede medicinen til fordel for alkaline vand:
En mand oppe i årene, 76 år gammel, led af forhøjet blodtryk og begyndende problemer med leddene. Han havde indtaget de af hans praktiserende læge's ordinerede mediciner, men følte sig ikke meget bedre tilpas.
Gennem de sidste 2 år (2009) har han drukket antioxidant alkaline vand, altså postevand som er behandlet gennem en alkalizer/ionizer fra verdens største producent, Jupiter Science.
Han drikker mindst otte glas høj alkaline vand dagligt!
Gennem de sidste halvanden år har han ikke indtaget ordinerede mediciner. I foråret 2009 mødte han op hos sin praktiserende læge, for en undersøgelse for fornyelse af kørekortet.
Lægen undrede sig over at han ikke havde fået nye recepter gennem den lange periode, og spurgte hvorfor han ikke havde kontaktet ham?
"Fordi jeg drikker antioxidant alkaline vand" svarer manden (som vi her ikke navngiver). Lægen så undren på ham ... alkaline vand? Han havde da aldrig hørt noget lignende.
Den ældre herre gennemgik undersøgelsen, som også indbefattede hjerteanalyse. Da undersøgelsen var tilendebragt, spurgte han lægen: "
Fejler jeg så noget"? "Nej", svarede lægen tilbage og fortsatte: "Hvad er det for noget, der der med antioxidant alkaline vand?
"
Den ældre herre havde brochurer i jakkelommen, og forærede lægen et af dem, som ville undersøge det nærmere.
Behøver vi at tilføje at manden fik en ren attest hos lægen, og dermed kørekortet fornyet? Men vi kan tilføje, at den ældre herre er lykkelig for, at han fandt frem til hvad "alkaline vand" kunne udrette - og at han valgte det rigtige mærke og model hvor ioniseringspladerne er fremstillet af platin titanium - de eneste i verden, produceret af Jupiter Science og forhandles i Danmark af ion-life.dk 
 

Udtalelserne i dette dokument er ikke evalueret af Sundhedsstyrelsen. Produktomtaler på denne side er ikke tilsigtet som nogen diagnose, behandling eller kur Informationen og udtalelserne er angivet med uddannelse for øje, og er ikke tilsigtet at erstatte en anbefaling fra din praktiserende læge.

 - © COPYRIGHT ALKAWAY.DK  -