Hjertetilfælde og forgiftningstilstande

Klinisk evaluering af Alkaline ioniseret vand:
Dansk bearbejdelse  © Poul E. Nielsen, Sc.D..

Omhandlende: Hjertetilfælde og forgiftningstilstande 

Evalueringen blev udført af:

Prof. Kuwata Keijiroo, Doctor of Medicine: 

”Efter min mening, er et af de store underværker ved alkaline antioxidant vand (ioniseret vand), dets mulighed for at neutralisere forgiftningstilstande, men det er alligevel ikke medicin.
Forskellen er, at medicinen kun kan anvendes i hvert enkelt tilfælde, hvorimod Antioxidant vand, generelt kan indtages af alle, og at dets neutraliserende gennemslagskraft er langt højere end forventet”.

Jeg vil nu kort introducere en hjertelidelse, og hvordan den blev helbredt.

Patienten var en 35 årige mand, der led af vascular hjertesygdom. (Vascular = klinisk og patologisk-anatomisk begreb om en række sygdomme, forårsaget af inflammation/betændelse).
I 5 år blev sygdommen forværret. Han var indlagt på Setagays Goverment Hospital (i Japan) til behandling.
Gennem disse 5 år, var han ude og inde af hospitalet en 5-6 gange.
Han havde undergået høje teknologiske undersøgelser, som for eksempel angiogram/angiografi indsprøjtning af kontraststof via blodåre til hjertet.
Han konsulterede og søgte behandling hos mange doktorer, hvor han senere gennemgik en stor operation. Efter han blev udskrevet fra hospitalet, måtte han sige sit job op, for at restituere sig. Men hver gang hans sygdom gav ham tilbagefald, blev anfaldene alvorligere.”

Sidste år i august, var hans pårørende i fortvivlelse, og forventede ikke at han ville leve ret meget længere. På det tidspunkt skete det, at hans pårørende tilfældigt stødte på den mulige behandlingsform af alkaline antioxidant vand. Hans sygdom blev forbedret, og han er nu på vej til helbredelse.”

Efterskrift:
(Ifølge en rapport fra Komiteen af sikkert drikkevand, fra Det Nationale Videnskabelig Akademi: I Amerika er kardiovaskulær sygdomme årsag til omkring 2 millioner dødsfald om året. Det er anslået, at optimal betingelse af drikkevand (renset vand), ville kunne reducere antallet af disse dødelige kardiovaskulære sygdomme, med op til
15%).

Udtalelserne i dette dokument er ikke evalueret af Sundhedsstyrelsen. Produktomtaler på denne side er ikke tilsigtet som nogen diagnose, behandling eller kur Informationen og udtalelserne er angivet med uddannelse for øje, og er ikke tilsigtet at erstatte en anbefaling fra din praktiserende læge.

 - © COPYRIGHT ALKAWAY.DK  -