Gynækologiske sygdomme

Klinisk evaluering af Alkaline ioniseret vand:
Dansk bearbejdelse  © Poul E. Nielsen, Sc.D.

Omhandlende: Gynækologiske sygdomme

Evalueringen blev udført af:

Professor Watanabe Ifao
Watanabe Hospital
Japan:


”Ioniseret akaline Antioxidant vand forbedrer kropslige tilstande, og sikrer effektiv helbredelse ved mange sygdomme. Brugen af Antioxidant vand i gynækologiske henseender, har vist sig at være meget effektiv.

Hovedårsagen til denne effektive virkning er, at vandet kan neutralisere gifte. (Antioxidant vand neutraliserer forgiftningstilstande i kvindens livmoder).

Når der blev givet antioxidant vand til kvinder, som led af truende kramper i livmoderen før fødslen, viste resultaterne sig at være fantastisk storslående.

Under min mangeårige behandling af tilfælde som 'præeklampsi', 'toxaemia gravidarum' fandt jeg, at kvinder der led af disse kramper, og som fik antioxidant vand, havde tendens til at føde sundere børn med stærkere muskler.

En oversigts-rapport som koncentrerende sig om børn fra denne gruppe, viste, at intelligensniveauet var over gennemsnittet.”


Udtalelserne i dette dokument er ikke evalueret af Sundhedsstyrelsen. Produktomtaler på denne side er ikke tilsigtet som nogen diagnose, behandling eller kur Informationen og udtalelserne er angivet med uddannelse for øje, og er ikke tilsigtet at erstatte en anbefaling fra din praktiserende læge.

 - © COPYRIGHT ALKAWAY.DK  -